Thai Massage

Thai massage er en massageform, der kombinerer punkttryk med yogastillinger. Man mener at Thaimassage har været anvendt i mere end 2500 år. Traditionel thai massage udføres uden olie eller creme.


Ved thaimassage bruger jeg hænder, arme, albuer, fødder, knæ og ben til at bevæge dig ind i en række yoga-lignende strækninger mens jeg også presser på dine muskler og anvender punkttryk.

Thaimassage kan gøre ondt men her er det vigtigt at du som modtager informere mig om det, således at jeg kan lette på trykket.


Thai massage eller thailandsk yoga massage er en traditionel terapi der kombinerer akupressur, indiske ayurvediske principper, og yoga arbejdsstillinger. Ideen om energi-linjer blev første gang brugt som "Thai yoga massage".


Praksis

Praksis med Thai Yoga Massage siges at være tusindvis af år gammel, men det er stadig en del af Thailands medicinske system på grund af sine helbredende egenskaber på både følelsesmæssigt og fysisk plan.


I traditionel thailandsk massage bruges ingen olier eller lotion. Der er konstant kropskontakt mellem giveren og modtageren, men i stedet for at gnide på musklerne komprimeres kroppen, trækkes, strækkes og rystes.  Begrebet ”metta” (kærlig venlighed), baseret på buddhistisk lære, er en integreret del af denne praksis.


Modtageren vil blive placeret i en række yoga-lignende positioner i løbet af massagen, der også kombineres med dybe statiske og rytmiske tryk. Massagen følger generelt udpegede linjer i kroppen. Giverens ben og fødder kan bruges til at placere modtagerens krop eller lemmer. En fuld thailandsk massage session kan vare op til to timer og omfatter rytmisk presning og strækning af hele kroppen. Dette kan omfatte træk af fingre, tæer, ører, knoer, gå på modtagerens ryg, ved håndflade-tryk, tommelfinger-tryk, finger tryk og underarm tryk i mange forskellige positioner.